Fascination About istanbul petek servisi

Wiki Article

Onur ustadan çOkay memnun kaldım. Hem işini titizlikle yapıyor, hem de her yaptığı işi anlatıyor. Amacı dimension az bilgi verip tekrar gelmek yerine petekleri, kombiyi nasıl doğru kullanacağınızı öğretmekti.

Özellikle tek bir petek ısınmıyor ise havasını almak gerekir ki bu işlem için kombiniz açık durumda olsun ve elinizde bir kova su tahliye kısmında peteğin havasını alınız.

Kombiyi açıp gerekli ayarlamaları yaptığınız halde petekler ısınmıyorsa issue kombiden veya kalorifer borularında olabilir. Kombi servisini çağırıp, gerekli kontrolleri yaptırdığınız halde ısınma sorunu devam ediyorsa trouble tesisattan kaynaklanıyordur.

yukarıda bahsedilen yöntemler denediniz ve olmadı ise yetkili servis arayınız. petekler temizlendi ama ısınmıyor gibi sorunlar sıklıkla yaşanıyor.

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Basit bir işlemdir ince düz bir tornavida ile peteğin üst tarafında bulunan hava alma yerinden dikkatli bir şekilde yapabilirsiniz.

Eski kombiniz yakın petek servisi petekler ısıtıyor kombiye uzak petekler ısınmıyor mu ? Bütün petekler ısınmıyor ? Örnek: son odanızı yatak odası olarak farz eder istanbul petek servisi isek ya tamamı yada üst kısmı sadece ısınıdır.

Boya alçı stropiyer duvar kağıdı işleri yapılır.kombi bakımı petek temizlik işlerinide yapılır.

petekler altı ısınmıyor ise büyük bir ihtimal peteklerde hava olabilir. bu durumda petek ya tamamen ısınmaz yada altı sıcak olmaz

Soğuk havalar yaklaşmadan önce peteklerin petek servisi temizlenmesi, kombinin daha verimli çalışmasını ve ısının eşit bir şekilde petek servisi yayılmasını sağlar.

Petek temizligi faturanızı düşürür çOkay faydası vardır su giriş filtresi tortular temizliğinde yapıyoruz uygun yollu kampanyalı fiyattır. six dan fazla petek fiyat ufaktan fark olabilir

Banyoda havlupan veya kombinin bağlantı kısmından makine bağlanır ve genel çaplı petek servisi kalorifer petek tesisat temizliği gerçekleştirilir.

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara 2 yıl garanti veriyoruz.

Kaliteli ve işin uzmanları tarafından yapılan petek temizliği sayesinde yaklaşık 2 sene boyunca peteklerde ısı sorunu yaşanmaz.

Report this wiki page